Diane Kruger Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 72 Rp Sevgilisi : olsa iyi olur;) Meslek/Bina : Profesör Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Kayıt tarihi : 26/02/08
| Konu: Karanlık Orman Çarş. Şub. 27, 2008 1:13 pm | |
| Diane yürüyüş için okuldan ayrılarak ilerledi. Yasak ormanın karanlığının farkına vardığında bir kayaya oturmaya karar verdi. Kaya oturup ağaçların arasından gökyüzünü görmeye çalıştı. | |
|
Hayley Diggory Okul Müdüresi&Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 32 Rp Sevgilisi : Cedric Diggory Meslek/Bina : Müdüre-Profesör Savaş Tarafı : ZümrüdüAnka Yoldaşlığı!! Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Karanlık Orman Çarş. Şub. 27, 2008 1:32 pm | |
| Cho dolaşmak için Hogwarts'tan çıkmış Yasak Orman'a doğru yürüyordu.Biraz ilerledikten sonra Diana'yı gördü.Bir kayaya oturmuş gökyüzüne bakıyordu.Cho Diana'nın yanına gidip; "Merhaba! " dedi ve Diana'nın yanına oturdu. | |
|
Mesaj Sayısı : 72 Rp Sevgilisi : olsa iyi olur;) Meslek/Bina : Profesör Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Kayıt tarihi : 26/02/08
| Konu: Geri: Karanlık Orman Çarş. Şub. 27, 2008 1:36 pm | |
| Diane sesin geldiği tarafa döndü. Hiç beklemiyordu.
" Oooh Merhaba Cho ,geldiğini hiç fark etmemişim. Biraz korktum doğrusu...Yanıma oturmak ister misin?" diyerek kayada oturmak için yer açmaya çalıştı. | |
|
Hayley Diggory Okul Müdüresi&Kehanet Profesörü
Mesaj Sayısı : 220 Yaş : 32 Rp Sevgilisi : Cedric Diggory Meslek/Bina : Müdüre-Profesör Savaş Tarafı : ZümrüdüAnka Yoldaşlığı!! Kayıt tarihi : 24/01/08
| Konu: Geri: Karanlık Orman Çarş. Şub. 27, 2008 1:40 pm | |
| Cho Diana'nın " Oooh Merhaba Cho ,geldiğini hiç fark etmemişim. Biraz korktum doğrusu...Yanıma oturmak ister misin? " sözüne gülerek cevap verdi. "Oturdum bile!Napıyorsun?Çoktan beri seni burada görmemiştim? " dedi ve Diana'ya baktı. | |
|
| Konu: Geri: Karanlık Orman Çarş. Şub. 27, 2008 1:44 pm | |
| Diane Cho'nun sorusunu içtenlikle yanıtladı.
" Yeni evime ,odama alışmaya çalışıyorum. Yeni dönem için hazırlık yapıyorum. Biraz da aklım babamda bu sene tek başına kaldı." diye başını öne eğdi. Diane 'nin aklına babası ve annesi gelmişti. Annesi geçen sene vefaat etmişti. | |
|
| Konu: Geri: Karanlık Orman Çarş. Mart 05, 2008 11:59 am | |
| Diane oturduğu yerden kalkarak, "Hava kararmaya başladı. Okula yavaş yavaş dönelim." dedi. | |
|